Onze klanten

European Foundation for Business Qualification (EFBQ)

De European Foundation for Business Qualification ( EFBQ ) is een onafhankelijke stichting die in 1992 onder auspiciën van de Europese Commissie is opgericht.

EFBQ is een erkend netwerk voor lerende ondernemingen met als doel het bevorderen, toetsen en kwalificeren van het strategisch- en anticiperend ondernemerschap, de juiste doorvertaling van gekwalificeerde doelstellingen, het tijdig anticiperen op veranderende omstandigheden en de focus op winstgevendheid, continuïteit en waarde creatie. Het is een anonieme benchmark op de onderbouwing en haalbaarheid van de gekozen doelstellingen, de consistentie en samenhang in de doorvertaling van het beleid, de monitoring, bijsturing en het anticiperend vermogen.

De uitwisseling van inzichten, kennis en ervaringen vindt onder andere plaats tijdens Management Tables in het midden van het land en het assessment aan de European Classification Standard. De deelnemende bedrijven kunnen zich zo kwalificeren en, bij een hoge score, onderscheidend profileren.

De EFBQ toetst en kwalificeert strategisch ondernemerschap in een netwerk van ondernemingen die van elkaar willen leren. Webfauna realiseerde een online community met geavanceerd CRM-systeem, personalia-database, evenementenkalender en nieuwsbeheersysteem.

http://www.efbq.nl/
Waarom Webfauna?
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ruime ervaring
  • Betaalbare oplossing
  • Voorop lopen
  • 100% kwaliteit
  • Wij denken met je mee

Ook interesse in onze diensten?

Info aanvragen