Wat wij doen

Concept

Webfauna levert op maat gemaakte E-commerce systemen en eenvoudige...

Concept
Ontwerp

Uw website is het visitekaartje van uw webwinkel. Een herkenbare...

Ontwerp
Technische realisatie

Internet applicaties zijn voortdurend in ontwikkeling. Mogelijkheden...

Technische realisatie
Onderhoud & doorontwikkeling

Uw webwinkel is live en u wilt graag ondersteuning bij het...

Onderhoud & doorontwikkeling

Uw webshop en toekomst in E-commerce bouwt u samen met Webfauna, wel zo veilig.

Webfauna E-commerce specialist, deskundig en betrokken

Bij ons kunnen klanten maatwerk verwachten. Een eenvoudige marketingwebsite? Geen probleem. Een makkelijk te beheren webwinkel met online betaalmogelijkheden? Prima. Een compleet E-commerce systeem? Bouwen we met plezier!

Van oorsprong is Webfauna een full service internetbureau; op maat gemaakte professionele bedrijfswebsites, Intranet, ERP-, CRM-, CMS- en E-commerce systemen. Wij helpen opdrachtgevers met de juiste tools de bedrijfsprocessen te optimaliseren en bij te dragen aan omzetverhoging en kostenverlaging. Na ruim 15 jaar zijn wij inmiddels uitgegroeid naar specialist op het gebied van E-commerce.

Wij hebben onze eigen E-commerce software ontwikkeld; ProBiz. ProBiz is innovatief en opgebouwd uit modules. Het kan volledig naar wens worden uitgebreid. Ons uitgangspunt bij het bouwen van een op maat gemaakte ProBiz webshop is tijdsbesparing voor onze klanten en tegelijkertijd een hoge conversie. Onze E-commerce systemen maken de bedrijfsvoering efficiënter.

Persoonlijk contact en goede service is waar Webfauna naar streeft. Ons team bestaat uit twaalf enthousiaste medewerkers. Wij leren onze klanten echt kennen en gaan langdurige klantrelaties aan.

Samen uw idee uitwerken? Onze consultants helpen u graag