Onze klanten

Baker Benefits Consultants

Baker Benefits Consultants is een onafhankelijk adviesbureau dat ondernemingen adviseert over de gangbare employee benefits binnen het arbeidsvoorwaardenpakket van een bedrijf. Bij Baker Benefits Consultants werken specialisten in pensioenadvisering.

Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van employee benefits en actuariële diensten helpt Baker Benefits Consultants organisaties met alle regelingen rondom pensioen, prepensioen en vut, levensloopregelingen en voorzieningen voor de ziektekosten, ziekteverzuim, ongevallen en arbeidsongeschiktheid.

Pensioenadvisering is Baker Benefits Consultants in gespecialiseerd. Het ontwerpen of wijzigen van een pensioenregeling heeft tal van bedrijfseconomische, juridische en fiscale aspecten. Bij deze al gauw ingewikkelde materie kan onze brede expertise en langdurige ervaring u veel benefits opleveren.

Baker Benefits Consultants bestaat uit een kleine kern met daaromheen een uitgebreid netwerk van (pensioen)specialisten. Per opdracht wordt het beste team samengesteld. Baker Benefits Consultants blijft echter in alle situaties eindverantwoordelijk en klanten hebben altijd één adviseur als aanspreekpunt.

Oprichter van Baker Benefits Consultants is Mike A. Baker. Hij heeft als adviseur meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ondernemingspensioenen en overige employee benefits. Mike is gediplomeerd Actuarieel Analist en als zodanig geaffilieerd lid van het Actuarieel Genootschap. Sinds begin 2005 is hij tevens lid van de selecte Kring van Pensioenspecialisten.

Webfauna liet zich inspireren door de kenmerken van de dienstverlening van Baker Benefits Consultants: Persoonlijk, no nonsense en oplossingsgericht.

http://www.bakerbc.nl/
Waarom Webfauna?
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ruime ervaring
  • Betaalbare oplossing
  • Voorop lopen
  • 100% kwaliteit
  • Wij denken met je mee

Ook interesse in onze diensten?

Info aanvragen