Onze klanten

Boerenbond en Welkoop

De missie van BoerenBond-Welkoop is haar klanten helpen het buitenleven beter te laten beleven. Zodat u tussen drempel en erfgrens beter kunt werken, verzorgen en genieten. BoerenBond/Welkoop wil in Nederland hét merk zijn van producten en diensten voor tuin en dier.

De visie volgt de reeds uitgezette lijn “Van retailer naar succesvol merk”, waarbij het ultieme doel is BoerenBond en Welkoop een succesvol merk te laten zijn. Een succesvol merk dat niet alleen een instrumentele relatie heeft met haar klanten, gebaseerd op assortiment en prijs, maar ook een persoonlijke relatie, gebaseerd op specifieke merkwaarden.

Een succesvolle retailer zijn, vereist operational excellence. Bij een retailer draait het in de kern om het besturen en beheersen van het assortiment en de goederenstroom, en de snelheid waarmee men kan reageren op de klantvraag. Het juiste assortiment in de juiste hoeveelheid op de juiste tijd op de juiste plaats. ‘Nee’ verkoop is funest. Operational excellence is een absolute voorwaarde om als retailer in de huidige en toekomstige marktomstandigheden te kunnen overleven.

Boerenbond en Welkoop heeft een specifiek assortiment dat breed en ondiep is, klanten hebben de mogelijkheid om het echte buitenleven te ervaren. Het assortimentbeleid wordt geboden op basis van categorymanagement met hoofdgroepen: Dier & welzijn, Plant & zorg, Werken in de tuin en Genieten in de tuin. Binnen deze groepen vallen diverse subcategorieën zoals groei en bloei, dierenvoeding, tuinaanleg, professioneel agrarisch pakket en recreatie.

Dankzij het eigen distributiecentrum biedt Boerenbond en Welkoop logistiek maatwerk en kan het complete assortiment in een keer uitleveren. Boerenbond en Welkoop staat garant voor een goede technische infrastructuur en hoogwaardige kassasystemen die continu een gedetailleerd inzicht geven in de verkoopresultaten en zorgt voor een gestroomlijnde financiële en administratieve dienstverlening.

Webfauna staat Boerenbond en Welkoop hierin bij.

http://www.boerenbond-welkoop.nl/
Waarom Webfauna?
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ruime ervaring
  • Betaalbare oplossing
  • Voorop lopen
  • 100% kwaliteit
  • Wij denken met je mee

Ook interesse in onze diensten?

Info aanvragen